PAULINA XENIA
Varaa hengitysmatkasi tästä ♡

Hei, olen Paulina

Breathwork-ohjaaja, menestysvalmentaja ja hypnoterapeutti Helsingistä.

Autan ihmisiä purkamaan stressiä ja tukahduttavia tunteita, päästämään irti mielen rajoituksista ja elämään oman näköistä elämää.

Tutustu tarkemmin >>

Breathe in deeply to bring your mind home to your body.

– Thich Nhat Hanh

Mikä Hengitysmatka on?

 

Hengitysmatka on tehokas itsensä parantava menetelmä, jossa yhdistämme muinaisen rytmisen hengitystekniikan sisäistä prosessia tukevaan musiikkiin. Tämä luo uskomattoman fyysisen ja hengellisen kokemuksen, jota monet ihmiset kuvaavat ainutlaatuiseksi ja ennenkokemattomaksi.

Hengitysmatkan avulla on mahdollista syventää yhteys omaan kehoon, ja antaa keholle mahdollisuuden päästää irti traumoista, tukahduttaneista tunteista, rajoittavista uskomuksista. Hengitysmatkan avulla voimme auttaa kehoa puhdistautumaan ja palaamaan syvään hyvinvointitilaan. Hengitysmatka on yksinkertainen, turvallinen, ja erittäin tehokas, jonka avulla monet ovat kokeneet läpimurtoja ja optimaalisen hyvinvoinnin elämässään.

 

Lue lisää hengitysmatkasta >>

Hengitysmatka on aktiivinen meditaatio, joka auttaa kehoa prosessoimaan tukahdutettuja tunteita.

Asiakaskokemuksia

Minulla ei ollut aikaisempaa hengitystyökokemusta ennen Paulinan henkilökohtaista ohjausta, joten olin vähän hermostunut kun aloitimme. Olin positiivisesti yllättynyt ja iloinen siitä, että hän oli niin rauhoittava ja informatiivinen. Tämä rauhoitti minut myös. Sessio oli paljon intensiivisempi kuin mitä odotin, ja se auttoi minua purkamaan stressiä, rentoutumaan ja parantamaan keskittymistäni. Toivon, että olisin kuullut tästä hengitystekniikasta paljon aikaisemmin. Kiitos paljon Paulina!

- Julie

Lisää asiakaskokemuksia >>

Hengitysmatka yrityksellesi?

Tarjoan myös etänä suoritettavia breathwork- hengityssessioita yrityksille.

Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Olen mahdollisimman pian sinuun yhteydessä niin jutelllaan lisää yrityksesi tarpeista.