ENGLISH

Löydä yhteys kehoosi

& sisäinen voimasi

Hei, olen Paulina


Breathwork-ohjaaja ja Menestysvalmentaja Helsingistä. Hengitystyöskentely on minulle sydämen asia. Teen sisäiseen hyvinvointiin ja menestymiseen tähtäävää valmennusta.

Autan ihmisiä purkamaan stressiä ja tukahduttavia tunteita, päästämään irti mielen rajoituksista ja elämään oman näköistä elämää.

Tarjoan etänä suoritettavia Breathwork hengitystyöskentely -sessioita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja järjestän myös live ryhmätapahtumia Pääkaupunkiseudulla.

Tutustu tarkemmin >>

Mikä Hengitysmatka on?

 

Hengitysmatka on tehokas itsensä parantava menetelmä, jossa yhdistämme muinaisen rytmisen hengitystekniikan sisäistä prosessia tukevaan musiikkiin. Tämä luo uskomattoman fyysisen ja hengellisen kokemuksen, jota monet ihmiset kuvaavat ainutlaatuiseksi ja ennenkokemattomaksi.

Hengitysmatkan avulla on mahdollista syventää yhteys omaan kehoon, ja antaa keholle mahdollisuuden päästää irti traumoista, tukahduttaneista tunteista, rajoittavista uskomuksista. Hengitysmatkan avulla voimme auttaa kehoa puhdistautumaan ja palaamaan syvään hyvinvointitilaan. Hengitysmatka on yksinkertainen, turvallinen, ja erittäin tehokas, jonka avulla monet ovat kokeneet läpimurtoja ja optimaalisen hyvinvoinnin elämässään.

 

Lue lisää hengitysmatkasta >>

Hengitysmatka on aktiivinen meditaatio, joka auttaa kehoa prosessoimaan tukahdutettuja tunteita

Valitse Matkasi

Hengitysmatka

Tämän 60 Minuutin hengitysmatkan avulla on mahdollista syventää yhteys omaan kehoon ja samalla antaa keholle mahdollisuuden päästää irti tukahduttaneista tunteista ja rajoittavista uskomuksista. Tämä on mahtava mahdollisuus päästää irti stressistä ja kaikista arjen huolista.

Varaa Hengitysmatka (75€)

Matka Sisimpään

4 Viikon Matka Omaan Sisimpääsi: Puhdista itsesi kaikesta vanhasta, päästä irti uskomuksista ja löydä todellinen itsesi.

4 x 60 Minuutin Hengitysmatka + Henkinen valmennus.

Käsittelemme joka viikko erilaisia aiheita, tarpeidesi mukaan, esim. itserakkaus, itsensä arvostaminen, itseluottamus, sisäisen lapsen kohtaaminen, sisäinen turvallisuudentunne, sisäiset voimavarat, sisäisten ohjelmointien muuttaminen, rajoittavien uskomusten purkaminen, oman rauhan löytäminen

 4 viikon kuluttua elämäsi näyttää rajusti erilaiselta - positiivisessa mielessä!

Varaa Matka Sisimpään (280€)

Asiakaskokemuksia

Tullessani Paulinan luo kamppailin rajoittavien uskomusten kanssa, jotka estivät minua ottamasta seuraavat toimenpiteet yrityksessäni. Jo muutaman tapaamisen jälkeen minusta tuntui, että olin päässyt irti monesta vanhasta uskomuksestani ja sain itsevarmuutta, mielen selkeyttä ja osaan keskittyä paremmin. Paulina osasi esittää juuri oikeat kysymykset, jotka auttoivat minua löytämään syvälle juurtuneet negatiiviset uskomukset ja vapauttamaan ne. Paulina todellakin tietää mitä tekee ja suosittelen ehdottomasti hänen palvelujaan!

- Lara

 

Lisää asiakaskokemuksia >>
 

Hengitysmatka yrityksellesi?

 
Tarjoan myös etänä suoritettavia breathwork- hengityssessioita yrityksille. Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Olen mahdollisimman pian sinuun yhteydessä niin jutelllaan lisää yrityksesi tarpeista.
 

Breathwork Hengitystyöskentely Suomessa, Pääkaupunkiseudulla. Henkilökohtainen hengityssessio/hengitysohjaus, ryhmähengitystyöskentely tai yritykselle. Breathwork sessio etänä tai paikan päällä. Breathwork Helsinki, Breathwork Espoo, Breathwork Vantaa.

Breathwork session in Finland, Helsinki.